Thursday, January 3, 2013

Responden Majalah Era Muslimah




Assalamualaikum
my dear diary
Hari ini dah 3 hari berada dalam tahun 2013
banyak perkara yang telah saye sasarkan utk tahun ini.
saye benar2 berharap semoga tahun ini menjadi lebih bermakna dari tahun2 yang sebelumnya.

baru-baru nih kak nik minta saye jadi responden dlm Majalah Era Muslimah.
Dimana kak nik adalah ketua editornya, tak sangka eh poyo2 saye ni pun leh masuk majalah...Muslimah lak tu...bhahahaha...apa pun
Terima kasih pada kak nik kerana memberikan majalah ini kepada saye.
Saya sukeeeeee sangat lebih-lebih lagi my best buddy cik Atiey dr Jerteh sms semata2 memberitahu dia nampak muka saye dalam majalah tu...Rindu kata dia...hmmm alahai...

rumusannya :- saye suka majalah ini. pada kak nik...syabas kerana majalah ini memang sangat berguna untuk dijadikan panduan kepada muslimah khususnya.

"Selamat Tahun Baru"

1 comment:

  1. kenapa aku xtw pon..hehehe..kne g beli ker nie????

    ReplyDelete