Friday, November 30, 2012

penantian itu memang SekSa

sampai la ni masih tersadai kat opis
aduyaii bila la nak dapat balik ni
mata dah berat otak dah penat badan nak rehat
semalam MOD pun buat-buat larat
tambah arini kena balik lewat...

yeeeiii apadaaa
apa ini cerita?
penot wooooo
bila mau sampai?

Wednesday, November 14, 2012

FaMiLy GaThEriNg

Alhamdulillah syukur insyaAllah
kami akan adakan famili gathering pada dec nanti
kali ni gathering akan diadakan diTPG...
seperti yang kami rancang kali ini asenya semua
ahli keluarga akan hadir tak macam sbelum ini ada
yang tidak hadir.
harap-harap gathering kali ini lebih meriah dan
lebih lebih lebih lagi....haha
lagipun dengar cerita banyak aktiviti nak dibuat...
hehehe..kita tunggu je lah ye.
dengar citer jugak cik man ngan cik sha dah surveykan tempat penginapan yang terbaek utk
kitaorg...hehe


(ini hadiah masa gathering yang lepas)
harap-harap tahun ni lagi best hadiah nyer..
hehee..mana tau ada orang nak sponsor sebiji kereta ke
sebuah rumah....
atau sebiji handphone?
sebuah lap top?
ataupun...
seutas jam tangan?
sebuah basikal?
atau...
ahhh...
apa-apa jelah...
Apa yang penting kita semua
HePi!!!




tak sabar kan nak tunggu masa tu...
pada semua ahli keluarga yang berkenaan
selamat menyambut tahun baru...salam maal hijrah
semoga tahun hadapan kita semua akan menjadi lebih baik dari tahun ini.
salam hijrah salam perpaduan...
bersatu teguh...bercerai jangan kawen lain.....ngeh ngeh ngeh...



Monday, November 12, 2012

Happy Diwali

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
lama x hapdet kan diary
banyak perkara nak share tapi x dan dek waktu
cehh..sebenarnya malas nak menulis
la ni saye dah mula bekerja ditempat baru (Sjb)
ini la buddy saye buat masa ini...comeykan..kan..kan
cik yati nama dia



manyak menda nak share tapi nanti2 la eh..
apa pun saye nak wish

"Happy Diwali to All my Indian Frens..wish u olls hepi with family!"

HePi HoLiDaYss.....

saye pun tengah dok congak2..nak beraya kat mana esok eh...heheheheheheeeeeeeeee

Tuesday, November 6, 2012